BCNG | Mesaj
199
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-199,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dragă prietene,

Te invit să cunoști mai bine această comunitate care are ca scop să ajute, să încurajeze și să dezvolte potențialul fiecărei persoane care dorește să trăiască cu scop și să-și împlinească destinul dat de  Dumnezeu.

Suntem cu toții conștienți că trăim într-o societate în care suntem apăsați de probleme, presați de decizii și alergăm de multe ori și fără să ne dăm seama la timp, după lucruri care nu contează cu adevărat.
De aceea, astăzi te încurajez să profiți de oportunitatea unui nou început, să cunoști planul lui Dumnezeu pentru tine, să descoperi sursa binecuvântării vieții tale și să trăiești zilnic cu bucurie și încredere.

Viața ne oferă când clipe mai grele, când clipe mai ușoare, dar în orice situație te-ai afla acum, Dumnezeu este gata să se apropie de tine și să te îmbrățiseze cu dragostea Lui.
Biserica este familia lui Dumnezeu și locul cel mai potrivit pentru a te lăsa iubit de El și pentru a  descoperi cât de mult Îi pasă Lui de tine!
Biblia spune: “Căci Eu cunosc planurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, planuri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o speranță.” (Ieremia 29:11 NTR)

Te așteptăm cu drag la serviciile noastre în fiecare duminică de la ora 11:00 și suntem gata să te ajutăm din toată inima!